Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu a compromis o operaţiune de filaj a SRI?

Traian Băsescu a compromis o operaţiune de filaj a SRI?

Traian Băsescu a compromis o operaţiune de filaj a SRI?
31 Mar 2008   •   23:24

Conform unui articol apărut în ziarul Ziua, accidentul uşor în care a fost implicat duminică preşedintele Traian Băsescu a compromis o operaţiune de filaj a Serviciului Român de Informaţii. Astfel, potrivit ziarului Ziua, în Dacia 1310 lovită de Băsescu se afla un ofiţer de informaţii care executa o misiune în zona Cişmigiu. Din cauza accidentului, operaţiunea a fost compromisă, iar agentul SRI a fost deconspirat.

Cotidianul susţine că Poliţia Rutieră şi SPP nu au oferit detalii despre şoferul sau despre maşina lovită de autoturismul condus de preşedinte, deoarece Dacia implicată în coliziune ar aparţine SRI. Ofiţerul SRI "accidentat" ar fi avut, potrivit Ziua, o acoperire perfectă, fiind "deghizat" într-un cetăţean între două vârste cu barbă care îşi plimba căţelul.

Subiectul a fost dezbătut în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena3. Ion Cristoiu a declarat că nu crede că Dacia accidentată de preşedinte ar fi fost maşina SRI-ului deoarece acest lucru ar înseamna că "SRI-ul are o mare problemă, pentru că s-a aflat acest lucru."

"În al doilea rând, cum îl filezi pe un om aflat în parcul Cişmigiu cu maşina, având în vedere că în câteva secunde treci prin faţa întregului parc?", a spus Ion Cristoiu. Afirmaţiile lui au fost susţinute şi de Radu Tudor, invitaţi la Sinteza Zilei.

"Un şef de stat nu se deplasează niciodată fără un agent secret în faţa si în spate. Este de Muppets, ca şeful statului să intre în maşina SRI", a spus Radu Tudor.

Acesta a continuat precizând că "şeful statului român a încălcat un minim cod deontologic urcându-se la volanul maşinii, în preajma summitului. Are maşina blindată pentru acest lucru".

SRI: AUTOTURISMUL LOVIT DE TRAIAN BĂSESCU NE APARŢINE

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close