Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu consideră că USL este şi va fi un eşec electoral

Traian Băsescu consideră că USL este şi va fi un eşec electoral

Traian Băsescu consideră că USL este şi va fi un eşec electoral
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    23 Aug 2011   •   09:12

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la postul public de televiziune că alegerile parţiale de duminică au arătat că Uniunea Social Liberală  este şi va fi un eşec electoral. Şeful statului a reiterat că va numi premier de la USL numai dacă unul dintre partidele componente va avea majoritatea parlamentară.

Traian Băsescu consideră că rezultatele obţinute de candidaţii sprijiniţi de PSD, PNL şi PC sunt mult prea modeste. Preşedintele a respins acuzaţiile de fraudă electorală înaintate de Opoziţie.

"Ori de câte ori PSD pierde alegerile, sunt fraudate. Dumnezeu cu ei şi cu minciuna asta! Dar asta nu le scuză performanţa proastă şi niciun român nu o să creadă la nesfârşit cum când ei pierd sunt furaţi", a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului a declarat că şi PNL ar trebui să facă o analiză a rezultatelor alegerilor parţiale. Deşi îl consideră pe Crin Antonescu la fel de imatur ca pe Victor Ponta, preşedintele susţine că i-ar părea rău să îi vadă în continuare în opoziţie pe liberali.
 
USL nu a fost încă înregistrată la Tribunal, deşi a depus actele în acest sens încă din 8 martie 2011. Următorul termen pentru discutarea înregistrării alianţei va avea loc la 1 septembrie.

 

×
Subiecte în articol: USL Crin Antonescu Victor Ponta PNL PSD
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close