Traian Băsescu îl promovează pe Mircea Badea: "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" (VIDEO)

10 Noi 2008   •   22:47
Traian Băsescu îl promovează pe Mircea Badea: "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" (VIDEO)
"Cel mai mare duşman al lui Traian Băsescu e Traian Băsescu", declara preşedintele într-un interviu. Chiar dacă a precizat în repetate rânduri că nu gustă emisiunile care fac rating pe Antena 3, şeful statului a recunoscut fără să vrea până la urmă că le urmăreşte cu consecvenţă seară de seară. Mai mult, anumite replici par să-i fi plăcut atât de mult, încât le foloseşte deja în apariţiile sale televizate.
?Uitaţi-va la cât dispreţ promovează foarte mulţi ziarişti: mi-e silă de ţara mea, trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul?, a declarat luni seară preşedintele Traian Băsescu la emisiunea Naşul de la B1 TV.
Declaraţia demonstrează faptul că Traian Băsescu, "cel mai mare duşman al lui Traian Băsescu", este şi un fan al emisiunii "În gura presei" realizată de Mircea Badea.. Pentru că doar aici, seară de seară, puteţi auzi celebra replică "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul."
Discuţia de la emisiunea "Naşul" a pornit de la o întrebare a moderatorului care a vrut să ştie dacă în România mai există patrioţi. Preşedintele a spus că ?structurile militarizate sunt foarte legate de sentimentul acesta de patriotism. Le-aţi demonetizat voi în presă consistent.?


În replică la afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Badea. a spus că ?dacă aş fi un copil de bani gata care să-mi iau Range-Rover cu banii jos, că nu-mi place leasing-ul, şi mi-ar place poşetuţele Hermes şi Vuitton şi aş lucra la Luxten de unde mi-aş lua salariul de 20.000 de euro cred că aş avea o altă opinie despre ţara noastră. Dar când eu plătesc nişte rate la bancă să plătesc nişte lucruri pentru care nu sunt vinovat nici 0,001 la sută, când muncesc de dimineaţa până seara să mă menţin pe linia de plutire, când adun insatisfacţie, după insatisfacţie, după ce petrec zilnic în traficul unde dumneavoastrtă aţi fost primar, foarte multe ore, terminându-mi şi nervii care mi-au mai rămas, am o altă optică asupra României.?


Antena3.ro

Parteneri
x close