Traian Băsescu l-a numit pe Corneliu Vadim Tudor "preşedintele UDMR"

30 Ian 2008   •   15:44
Traian Băsescu l-a numit pe Corneliu Vadim Tudor "preşedintele UDMR"
Scrisorile preşedintelui Traian Băsescu continuă să producă reacţii dintre cele mai neaşteptate. Una dintre ele vine din partea lui Corneliu Vadim Tudor, care a declarat că epistola ce i-a fost trimisă de la Cotroceni avea pe plic inscripţionat următorul destinatar: ?Domnului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele UDMR?. Răspunsul liderului Partidului România Mare a venit prin intermediul unui comunicat de presă, în care Vadim se întreabă: ?Ce-ar zice domnul Traian Băsescu dacă aş folosi, şi eu, plicul, antetul şi ştampila Senatului României pentru a-i trimite un Mesaj la cîrciuma ,ŤGolden Blitzť??. Preşedintele PRM oferă şi o explicaţie pentru această întâmplare.

?Aici, din două, una: Ori avem de-a face cu o greşeală inadmisibilă a Palatului Cotroceni, datorată faptului că Traian Băsescu nu mai are echipă de consilieri şi acolo totul e vraişte; Ori cineva a făcut o glumă proastă, evident, cu acordul lui Traian Băsescu, poate cu scopul de a lovi, simultan, în cele două formaţiuni care îi fac lui probleme, PRM şi UDMR?, continuând prin a califica gestul drept ?o gafă incredibilă?, care ?descalifică? Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului le-a trimis, marţi, tuturor liderilor partidelor parlamentare scrisori în care le-a cerut să susţină adoptarea votului uninominal majoritar în două tururi de scrutin.

Antena 3

Parteneri
x close