Antena 3 CNN Politică Trei liberali în cursa pentru şefia PNL Bucureşti. Chiliman, favorit

Trei liberali în cursa pentru şefia PNL Bucureşti. Chiliman, favorit

Trei liberali în cursa pentru şefia PNL Bucureşti. Chiliman, favorit
Sursa foto: Andrei Chiliman
02 Mar 2010   •   17:39

În cursa pentru şefia PNL Bucureşti s-au înscris doar trei liberali, actualul preşedinte interimar al organizaţiei, Andrei Chiliman, fostul şef de la sectorul 4 Leopold Lupuşanschi şi Cristian Banu, de la sectorul 5. Potrivit unor surse liberale, Chiliman nu va avea nici o dificultate în obţinerea calităţii de preşedinte plin al organizaţiei în condiţiile în care Ludovic Orban nu a făcut nici un pas în această direcţie.
"S-au înscris trei liberali în cursa pentru şefia PNL Bucureşti: primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, actualul preşedinte interimar al PNL Bucureşti, Leopold Lupuşanschi, fostul preşedinte al PNL Sector 4 şi Cristian Banu, fostul candidat al liberalilor pentru primăria sectorului 5, la alegerile locale din 2008", a spus Vlad Moisescu, peşedintele PNL Sector 1, citat de Mediafax.
Liderul PNL sector 1 a precizat că actualul prim-vicepreşedinte al partidului, Ludovic Orban, nu şi-a depus vreo candidatură.
Cei trei candidaţi la şefia PNL Bucureşti pot opta şi pentru candidaturi la funcţiile de vicepreşedinţi, putând fi aleşi ca vicepreşedinţi în cazul în care nu obţin suficiente voturi pentru a ocupa poziţia de preşedinte de organizaţie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close