Antena 3 CNN Politică Trei primari PDL din Suceava susţin candidaţii USL la parlamentare

Trei primari PDL din Suceava susţin candidaţii USL la parlamentare

Trei primari PDL din Suceava susţin candidaţii USL la parlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Noi 2012   •   22:53

Şapte primari, dintre care trei PDL şi un independent, au participat sâmbătă seară, la Gura Humorului, la lansarea candidaţilor USL din zonă, politicienii ARD anunţând că îi vor susţine pe adversarii lor la alegeri, informează Mediafax.

La lansarea candidaţilor USL din colegiile din zona de munte a judeţului Suceava, Neculai Bereanu pentru Senat, Dumitru Pardău şi Radu Surugiu pentru Camera Deputaţilor, organizată sâmbătă seară la Gura Humorului, au participat şapte primari, din care trei PDL, trei USL şi un independent.

Primarul oraşului Frasin, Marinel Bălan (PDL), a spus că nu doreşte să vorbească despre trecut şi că este interesat de viitor, motiv pentru care el şi echipa sa de consilieri va sprijini "în totalitate" echipa USL.

"Consider că USL este o familie ce prezintă încredere", a spus Bălan, care a menţionat că a pus înainte de orice interesul cetăţenilor.

Primarul PNL al oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a subliniat că echipa de primari din zona care cuprinde localităţile Gura Humorului, Frasin, Capu Câmpului, Mănăstirea Humorului, Ostra, Stulpicani şi Vama, sprijină la rândul său o echipă, echipa USL. "Echipa înseamnă victorie", a afirmat Ursaciuc.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, la rândul său, că susţinerea primarilor din zona Gura Humorului pentru o echipă reprezintă normalitatea.

La lansarea candidaţilor USL din zona de munte a judeţului Suceava a fost lansată şi o sticlă de afinată electorală.

Primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a lansat "Afinata USL Humor" care "dezleagă limbile, leagă prietenii, modifică prezentul şi îndulceşte viitorul". Pe etichetă se precizează că această afinată are alcool zero la sută, dar sută la sută satisfacţie.
    


×
Subiecte în articol: Suceava alegeri parlamentare
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close