Antena 3 CNN Politică UDMR va lua ministerele Mediului, Culturii, Sănătăţii şi un post de vicepremier. Vezi numele propuse

UDMR va lua ministerele Mediului, Culturii, Sănătăţii şi un post de vicepremier. Vezi numele propuse

UDMR va lua ministerele Mediului, Culturii, Sănătăţii şi un post de vicepremier. Vezi numele propuse
18 Dec 2009   •   16:21
UPDATE: Potrivit unui comunicat de presă al UDMR, citat de Mediafax, reprezentanţii acestei formaţiuni politice care au fost desemnaţi de Conisliul Permanent pentru a face parte din noul Cabinet Boc sunt Marko Bela, Kelemen Hunor, Laszlo Borbely şi Attila Cseke.

Astfel aceştia ar urma să ocupe portofoliile de la Cultură, Sănătate, Mediu şi un post de vicepremier.

Marko Bela - vicepremier

Kelemen Hunor - Ministerul Culturii

Laszlo Borbely - Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor

Attila Cseke - Ministerul Sănătăţii




Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, vineri, că formaţiunii pe care o conduce îi vor reveni ministerele Mediului, Culturii, Sănătăţii şi un post de vicepremier.

"În urma dezbaterilor, consiliul reprezentant al UDMR, aproape în unanimitate - mi se pare că cu un singur vot împotrivă - a votat participarea UDMR într-o coaliţie guvernarea împreună cu PDL, ceea ce înseamnă că azi, mâine, vom putea finaliza protocolul coaliţiei, programul guvernamental, lista guvernului, portofoliile care vor reveni UDMR",a declarat MArko Bela.

"Sper că săptămâna viitoare să reuşim să avem un guvern stabil, eventual înainte de Crăciun. În consiliul permanent al UDMR am discutat acest lucru şi am făcut propuneri", a mai spus liderul UDMR, adăugând că formaţiunea politică pe care o conduce a negociat obţinerea ministerelor mai sus menţionate.



Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close