Antena 3 CNN Politică Udrea dă curs dorinţei lui Băsescu: Un secretar de stat, pus şef interimar la Mediu

Udrea dă curs dorinţei lui Băsescu: Un secretar de stat, pus şef interimar la Mediu

Udrea dă curs dorinţei lui Băsescu: Un secretar de stat, pus şef interimar la Mediu
Sursa foto: Elena Udrea
16 Noi 2009   •   16:45

Elena Udrea intenţionează să dea curs dorinţei preşedintelui Traian Băsescu de numire a unor secretari de stat ca interimari în fruntea ministerelor gestionate timp de 45 de zile de către democrat-liberali în locul reprezentanţilor PSD care au părăsit guvernarea. Ministrul Turismului a declarat că documentele de la Ministerul Mediului vor fi semnate, începând de luni, 16 noiembrie, de către un secretar de stat, pentru a evita orice interpretare legată de interimatul la conducerea instituţiei.
"Aşa, cu două ministere pe cap, în campanie electorală, am reuşit să fac la Ministerul Mediului în 45 de zile cât nu s-a făcut într-un an. Cele mai multe opinii spun că suntem în continuare miniştri interimari. Pentru a evita orice posibilă interpretare, de astăzi semnează un secretar de stat (...) Cu turismul sunt acasă aici, aşa că lucrurile merg mai simplu. Plus că există doi secretari de stat care completează activitatea ministrului", a explicat Udrea.
Decizia ministrului democrat-liberal vine în întâmpinarea afirmaţiilor preşedintelui Traian Băsescu care susţinea, săptămâna trecută, că, după expirarea mandatelor miniştrilor interimari, ministerele în cauză vor fi gestionate de secretarii de stat, întrucât nu pot fi numiţi în continuare miniştri din Cabinetul Boc ca interimari.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close