Antena 3 CNN Politică Udrea despre "dictatura luminată": Am spus-o ca glumă, dar e nevoie de o mână forte, de dictatura legii

Udrea despre "dictatura luminată": Am spus-o ca glumă, dar e nevoie de o mână forte, de dictatura legii

Udrea despre "dictatura luminată": Am spus-o ca glumă, dar e nevoie de o mână forte, de dictatura legii
Sursa foto: Elena Udrea
01 Apr 2010   •   16:11

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a revenit asupra declaraţiei sale privitoare la necesitatea unei dictaturi luminate, ea declarând, la videochat-ul ziarului "Gândul", că afirmaţia a fost "o glumă", deşi de multe ori este nevoie de o mână forte, de o dictatură a legii.
"Aseară am spus că este sub formă de glumă, dar vă spun că în calitate de reprezentant al Guvernului, de persoană care are o funcţie în stat în acest moment, de multe ori e nevoie de o mână forte, există un haos general, de foarte multe ori nu se respectă legea. Legile de multe ori sunt date în aşa fel încât să urmărească interese de grup, sau interese personale", a susţinut Elena Udrea.
Ministrul Dezvoltării şi Turismului a declarat, miercuri, amuzată la B1Tv, în contextul unei discuţii despre încheierea unor contracte sau înţelegeri cu alte state în domeniul turismului, că "ţara asta are nevoie de o dictatură luminată".
Totula pronit de la afirmaţiile fostului şef al statului Ion Iliescu referitoare la "contractele mari de turism" care s-ar fi încheiat în 1989 cu URSS prin care turişti sovietici ar fi fost aduşi în România. Ministrul a precizat că astfel de contracte nu mai sunt posibile acum, pentru că, spre deosebire de acele vremuri, piaţa de turism este liberă.
Moderatorul a apreciat, râzând, spunând că dacă România " tot este o dictatură, atunci se poate vorbi la telefon cu autorităţile altei dictaturi pentru a se încheia contracte mari de turism.
În acest context, tot în aceeaşi stare de spirit, Elena Udrea a comentat: "Ţara asta are nevoie de o dictatură luminată, mai zic eu din când în când".

UDREA: ŢARA ARE NEVOIE DE O DICTATURĂ LUMINATĂ

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Șoferii prinși drogați ar putea rămâne fără mașină!
x close