Antena 3 CNN Politică Udrea, despre gestul angajatului TVR: Să nu politizăm momentul. Presa e mai puţin marcată decât noi

Udrea, despre gestul angajatului TVR: Să nu politizăm momentul. Presa e mai puţin marcată decât noi

Udrea, despre gestul angajatului TVR: Să nu politizăm momentul. Presa e mai puţin marcată decât noi
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Dec 2010   •   12:41

Ministrul Transporturilor, Elena Udrea, a declarat , în urma incidentului de la Camera Deputaţilor, unde un bărbat s-a aruncat de la balcon în semn de protest, că va încerca să-l ajute pe bărbat, imediat ce va ştii mai multe detalii.

Udrea s-a arătat profund şocată şi afectată de acest incident, acordând un interviu cu multiple momente de tăcere. Aceasta a remarcat că opoziţia politizează acest moment şi că presa este mult mai puţin marcată decât parlamentarii prezenţi la incident.

Un bărbat s-a aruncat intenţionat de la balconul din plenul Parlamentului. Se pare că persoana este un angajat al TVR şi înainte de a se arunca a strigat "Aţi luat mâncarea de la copii!". Acesta are un tricou pe care scrie "Ne-aţi ucis viitorul". În cãdere, bãrbatul a rupt un pupitru.

Bărbatul avea în mână o bilă portocalie cu numărul 13. Accidentul s-a produs cu câteva clipe înainte de discursul premierului Emil Boc. Şedinţa de dezbatere a moţiunii de cenzură a fost întreruptă.


Elena Udrea, şocată de gestul angajatului de la TVR

×
Subiecte în articol: Udrea Elena Udrea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close