Antena 3 CNN Politică Udrea, despre Legea Capitalei: A fost doar amânată. Desfiinţarea sectoarelor rămâne o prioritate

Udrea, despre Legea Capitalei: A fost doar amânată. Desfiinţarea sectoarelor rămâne o prioritate

Udrea, despre Legea Capitalei: A fost doar amânată. Desfiinţarea sectoarelor rămâne o prioritate
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Iun 2011   •   08:43

Chiar dacă au renunţat pe moment la legea Capitalei, democrat-liberalii dau asigurări că desfiinţarea sectoarelor rămâne o prioritate. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spune că legea a fost doar amânată, până la adoptarea noii organizări administrativ-teritoriale a României.

Elena Udrea scrie pe blog că, după reorganizarea teritorială a României, următoarea prioritate a PDL este legea privind desfiinţarea sectoarelor Capitalei. "Nu numai că este indicată şi utilă, Legea Capitalei este şi obligatorie. Pentru că va fi nevoie de o lege care să reglementeze în mod practic activitatea administraţiei publice locale de la nivelul Bucureştiului",a scris ministrul Tursmului pe blogul său.

Elena Udrea a citat din preşedintele Traian Băsescu şi s-a adresat direct Opoziţiei, vorbind despre avantajele pe care le-ar aduce Legea Capitalei.

"Repet ceea ce spunea şi Preşedintele la referendumul din 22 noiembrie 2009: băieţi, de ce vă e frică nu scăpaţi,  (...). Debirocratizarea, eficientizarea administraţiei, bugetul unic al Bucureştiului şi strategia de dezvoltare unitară a Capitalei se păstrează pe lista noastră de priorităţi" a mai scris Elena Udrea.

Potrivit proiectului PDL, legea Capitalei stabileşte desfiinţarea sectoarelor şi a consiliilor actuale, un buget şi servicii publice unitare.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close