Antena 3 CNN Politică Udrea: La Ministerul Turismului nu se ţine cont de culoare politică la alocarea fondurilor

Udrea: La Ministerul Turismului nu se ţine cont de culoare politică la alocarea fondurilor

Udrea: La Ministerul Turismului nu se ţine cont de culoare politică la alocarea fondurilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Mai 2011   •   17:11

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Câmpina, că la ministerul pe care îl conduce nu se ia în considerare culoarea politică a autorităţilor locale în momentul în care sunt alocate fonduri. Pentru a-şi susţine afirmaţia aceasta a dat drept exemplu judeţul Prahova, informează Agerpres.

"Prahova este un judeţ condus de un membru PSD (n.r. - preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma) şi a primit 321 de milioane de lei prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii. De asemenea, Prahova are 160 de milioane de euro fonduri europene accesate şi alte proiecte în derulare. Asta arată că, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), nu ţinem cont de culoarea politică a autorităţilor locale când facem alocări de fonduri", a afirmat ministrul.

Mai mult decât atât, Udrea a arătat că, din punctul său de vedere, trebuie analizată utilitatea programelor pe care Ministerul Tursimului le derulează, înainte ca acestea să înceapă să fie criticate.

"Cred că, înainte de a fi criticate programele pe care le derulăm, ar trebui analizată utilitatea lor pentru că ţin de creşterea calităţii vieţii celor care beneficiază de aceste programe", a mai spus ministrul

Elena Udrea a fost prezentă, vineri, la Câmpina, la inaugurarea primului bazin de înot didactic realizat în cadrul programului 'Bazine de înot', derulat de Compania Naţională de Investiţii.

×
Subiecte în articol: Udrea Elena Udrea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close