Antena 3 CNN Politică Udrea: Lui Liviu Dragnea i-a trecut glonțul pe la ureche

Udrea: Lui Liviu Dragnea i-a trecut glonțul pe la ureche

Udrea: Lui Liviu Dragnea i-a trecut glonțul pe la ureche
22 Iun 2017   •   09:05

Elena Udrea a comentat, joi dimineață, într-o postare pe Facebook, rezultatul votului în cazul moțiunii de cenzură a PSD care a avut ca efect căderea Guvernului Grindeanu.

Potrivit acesteia, dacă moțiunea nu trecea ar fi fost sfârșitul politic al lui Liviu Dragnea.

"Prima runda a meciului Dragnea-Grindeanu, Ponta s-a incheiat cu victoria celui dintai.

Si pentru ca astazi Securitatea e in toate cele ce inseamna putere, a plouat cu acuzatii fata de ambele tabere ca ar fi sustinute de Sistem. Pe de o parte e acuzat Grindeanu ca e executantul lui Florian Coldea, dovada oamenii care il sustin (mai putin Ponta care are o revansa de luat de la Dragnea), pe de alta parte e acuzat Dragnea ca executa ordinele Sistemului ocult care incearca sa conduca total Romania, ca sa isi scape pielea, dovada tot ce a facut in ultimul an, inclusiv numirile in functii in Guvern si Parlament a unor oameni apropiati serviciilor secrete. Ba chiar surse extrem de apropiate fostului Prim Ministru sustin ca asa a si ajuns Grindeanu premier, la recomandarea lui Coldea.

In ambele variante, pentru Romania ar fi un dezastru. Vom vedea in orele/zilele urmatoare care este adevarul, in functie de propunerile de prim ministru si ministri pe care le va face Dragnea. Eu zic ca acestuia i-a trecut glontul pe la ureche cu motiunea de ieri, care era cat pe ce sa nu treaca, ceea ce insemna definitiv "pa", pentru Dragnea.

Multi din PSD au ramas cu el de data aceasta, din teama de a lasa Securitatea sa castige. A doua sansa de a restabili democratia si de a scoate Sistemul din Guvern si din functiile de putere in care s-a instalat ori tinteste sa se instaleze, nu poate sa o mai rateze.
I-ar fi fatal.
P.S. E adevarat ca si noua...

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Liviu Dragnea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close