Antena 3 CNN Politică Udrea: Presa din Ungaria nu are un Voiculescu sau un Vântu care să toace încrederea românilor în instituţiile statului (VIDEO)

Udrea: Presa din Ungaria nu are un Voiculescu sau un Vântu care să toace încrederea românilor în instituţiile statului (VIDEO)

Udrea: Presa din Ungaria nu are un Voiculescu sau un Vântu care să toace încrederea românilor în instituţiile statului (VIDEO)
27 Iul 2010   •   11:21

?Presa (din Ungaria, n.r.) nu este ca la noi. Eu i-am întrebat pe cei de acolo dacă se întâmplă să aibă (puterea, n.r.) aşa de mare opoziţie din partea presei. Au spus că nu. Este critică atunci când este să fie ceva de criticat, însă este solidară cu ţara?, a declarat Elena Udrea la B1 TV .

Ministrul Turismului şi Dezvoltări Regionale a făcut aceste afirmaţii referindu-se la presa din Ungaria. Udrea apreciază că mass media din vecini nu lucrează împotriva ţării şi nu are un Voiculescu sau un Vântu care ?să toace încrederea românilor în instituţiile statului?.

?Deci nu are o atitudine împotriva ţării, încercând să distrugă încrederea oamenilor în instituţii. La ei nu există nici Vântu nici Voiculescu şi nici jurnalişti plătiţi. (...) Sunt jurnalişti plătiţi şi de Vântu. (...) Uitaţi cum este cu deontologia presei la noi. Nimeni nu discută despre acest lucru. Presa este plătită de Vântu să toace instituţiile statului, să toace încrederea românilor în aceste instituţii. Eu nu spun că ar trebui să aibă cetăţenii încredere oarbă?,susţine Elena Udrea.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close