Elena Udrea, studentă la Facultatea de Teologie cu binecuvântare de la Patriarhul Daniel

de G.S.    |    04 Oct 2016   •   18:01
Elena Udrea, studentă la Facultatea de Teologie cu binecuvântare de la Patriarhul Daniel Foto: Intact Images

Elena Udrea a anunțat, la finele lunii septembrie, că s-a înscris la cursurile de masterat ale Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, secţia Asistenţă pastorală.

"Dorinţa mea e să mă pregătesc în consiliere pastorală tocmai pentru a putea să-i spijin pe cei care au probleme de natură emoţională, spirituală, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea să mă înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (...) În faţa morţii, nu există atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat în faţa lui", a explicat Elena Udrea, la acel moment, într-o intervenție telefonică, la un post de televiziune.

Și se pare că povestea merge mai departe chiar cu binecuvântarea Patriarhului României, Preafericitul Daniel.

Pentru admiterea în cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj, pe lângă condiţiile administrative impuse pentru departajarea candidaţilor, este necesară şi o "binecuvântare din partea Ierarhului de care aparţine candidatul". Elena Udrea a reuşit să obţină această binecuvântare de la însuşi Patriarhul Bisericii Ortodoxe, PF Daniel, scrie gândul.info.

 

Parteneri
x close