Antena 3 CNN Politică Udrea: Vanghelie era decis, în cazul victoriei protejatului său, să mă arunce în puşcărie

Udrea: Vanghelie era decis, în cazul victoriei protejatului său, să mă arunce în puşcărie

Udrea: Vanghelie era decis, în cazul victoriei protejatului său, să mă arunce în puşcărie
Sursa foto: Elena Udrea
09 Apr 2010   •   10:44

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie ar fi trimis-o la puşcărie pe Elena Udrea, dacă ar fi câştigat lupta prin protejatul său şi Cătălin Voicu, susţine chiar ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului pe blogul său. Udrea sugerează că înfierarea sa în timpul campaniiilor electorale de anul trecut prin atacuri la adresa campaniilor de promovare turistică făceau parte din acest plan.

?În ceea ce priveşte promovarea turistică, sper că toată lumea s-a convins că este necesară, nu este un moft de-al meu, nu sunt bani aruncaţi pe fereastră. Anul trecut, pentru că se apropia campania electorală, eram înfierată pentru diversele campanii derulate, pentru că, nu-i aşa, ce-s alea şi la ce ne folosesc? Domnul Vanghelie era chiar decis, în cazul unei victorii a protejatului său şi al domnului Voicu, să mă arunce în puşcărie? scrie Udrea, într-o încercare de a pleda pentru necesitatea promovării în continuare a turismului românesc.

?Acum, când banii alocaţi promovării sunt mult mai puţini, toată lumea mă întreabă de promovare. Când e nevoie de promovare, când nu e nevoie, în funcţie de cum ne cere interesul politic pe care îl slujim. Facem o reclamă gratuită şi deşănţată (nereală) bulgarilor, îi înjurăm de mama focului pe ai noştri şi ne minunăm că românii vor să vadă cum e la sud de Dunăre. Şi, evident, după toate astea, vina este a mea? se mai arată Udrea deranjată de criticile din presă.
Rivalitatea dintre Udrea şi primarul Sectorului 5 este binecusnocută. Anul trecut, Vanghelie ameninţa, din curtea sediului PSD, că va da publicităţii dovezi compromiţătoare despre ea şi preşedintele Traian Băsescu, invocând existenţa unor înregistrări în arhivele serviciilor secrete ale MAI, care ar fi fost puse la păstrare în "pe mâini bune".
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close