Antena 3 CNN Politică Ultimatumul lui Ponta: Ghiţă şi Roşca Stănescu, afară din USL dacă continuă cu "care-i mai mogul, care-i mai securist"

Ultimatumul lui Ponta: Ghiţă şi Roşca Stănescu, afară din USL dacă continuă cu "care-i mai mogul, care-i mai securist"

Ultimatumul lui Ponta: Ghiţă şi Roşca Stănescu, afară din USL dacă continuă cu "care-i mai mogul, care-i mai securist"
Sursa foto: Foto: Agerpers
19 Feb 2013   •   08:39

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu şi deputatul PSD Sebastian Ghiţă vor pleca din USL dacă vor continua să se mai acuze public legat de cine este "mai mogul şi mai securist", a declarat luni seară liderul PSD, Victor Ponta, precizând că decizia a fost luată cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, informează Mediafax.
   
"Am discutat astăzi puţin cu Crin Antonescu acest episod tragi-comic al bătăliei care-i mai mogul, care-i mai securist şi am decis următorul lucru: prima dată când domnul Roşca Stănescu, senator liberal, sau domnul Ghiţă, deputat PSD, mai au de discutat în public despre cine e mai securist sau mai mogul, pleacă imediat din USL şi-i dăm afară sau pleacă ei. Eu cred că o să discute doar în privat. Dacă au aceste probleme importante de rezolvat între ei, să nu le facă în calitatea de deputat PSD şi senator PNL. Părerea domnului Roşca Stănescu despre mine e interesantă, dar trebuie să o spună în privat, părerea domnului Ghiţă despre domnul Antonescu, la fel. Sperăm că cel puţin o perioadă s-a închis disputa publică", a spus Ponta la un post de televiziune.
   
El a arătat că USL îşi poate permite să aibă un senator şi un deputat mai puţin.
   
Omul de afaceri Ioan Niculae a susţinut că telefonul său este ascultat din 1997, în timp ce senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat că legile siguranţei trebuie modificate pentru deconspirarea ofiţerilor acoperiţi.
   
Senatorul PNL l-a acuzat pe deputatul PSD Sebastian Ghiţă că este ofiţer acoperit şi că, în mod direct, coordonează campania de denigrare, prin falsuri, a PNL, dusă de televiziunea pe care o conduce. Stănescu a susţinut că ar avea probe împotriva lui Ghiţă, dar nu le-a prezentat.
   
La rândul lui, Sebastian Ghiţă, care este şi secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, l-a numit pe liberalul Sorin Roşca Stănescu "fosilă comunistoidă" cu legături de bani şi interese cu Rusia.


   

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Victor Ponta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close