Antena 3 CNN Politică Un primar PNL face campanie pentru oamenii lui Băsescu

Un primar PNL face campanie pentru oamenii lui Băsescu

Un primar PNL face campanie pentru oamenii lui Băsescu
Sursa foto: Foto: colourbox.com
de M.Z.    |    16 Mai 2014   •   15:58

Primarul liberal al Timișoarei, Nicolae Robu, a primit vineri de la membrul PMP, Daniel Funeriu, un coș cu mere verzi - simbolul partidului, pe care le-a împărțit apoi presei, menționând că și fiul său a primit un asemenea fruct pe stradă, de la Partidul Mișcarea Populară.


Candidatul PMP la alegerile europarlamentare și la postul de deputat pe colegiul 3 Timișoara, Daniel Funeriu, i-a dat vineri un coș cu mere verzi edilului Nicolae Robu, în semn de mulțumire pentru faptul că șeful statului, Traian Băsescu, a avut parte de o întâlnire "civilizată" cu primarul liberal, în timpul vizitei de duminică.
 
"Nu sunt merele pe care șarpele i le-a dat Evei. Dacă eram pe-atunci, mâncam noi (împreună cu Nicolae Robu - n.r.) șarpele. Acestea sunt merele din povestea ", a spus Funeriu, potrivit Agerpres.
 
Robu a primit merele aduse înaintea unei conferințe de presă la sediul PNL și le-a împărțit jurnaliștilor prezenți.
 
"Întotdeauna am spus că am avut o colaborare foarte bună cu Daniel Funeriu, când era ministru al Educației din partea PDL, iar eu eram rector al Universității Politehnica și senator PNL. Am apreciat că legea nouă (a Educației - n.r.) are foarte multe prevederi bune și dădeam exemple, dar am avut și interpelări foarte la obiect, despre care spuneam că fac rău învățământului (…)", a afirmat Nicolae Robu.
 
Cei doi politicieni nu au precizat dacă acest cadou înseamnă începutul unei colaborări a Dreptei timișorene.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close