Antena 3 CNN Politică Unul dintre apropiaţii lui Gabriel Oprea face dezvăluiri despre înfiinţarea UNPR: A fost creată cu ajutorul fostului adjunct al SRI

Unul dintre apropiaţii lui Gabriel Oprea face dezvăluiri despre înfiinţarea UNPR: A fost creată cu ajutorul fostului adjunct al SRI

Unul dintre apropiaţii lui Gabriel Oprea face dezvăluiri despre înfiinţarea UNPR: A fost creată cu ajutorul fostului adjunct al SRI
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Mai 2017   •   13:08

Unul dintre apropiaţii lui Gabriel Oprea face dezvăluiri despre înfiinţarea UNPR. 

Cătălin Cherecheş, unul dintre cei care au pus umărul la formarea partidului, susţine că formaţiunea politică a fost creată cu ajutorul fostului adjunct al SRI. 

”Florian Coldea și Vasile Dîncu au fost la masă cu Gabriel Oprea, în momentul în care s-a înființat UNPR. În sufrageria de la MApN s-a discutat despre înființarea UNPR de față cu Coldea. 

Pe domnul Dîncu îl știam de ceva vreme. Nu cred că mâncarea era atât de bună la MApN încât Florian Coldea să vină acolo. Cei de la întâlnire erau de interesați de puterea pe care Florian Coldea o avea în justiție, nu în politică (...) 

UNPR este o creație a Statului paralel, asta e evident! Mulți dintre cei care s-au înscris în UNPR au fost avansați, probabil unii au devenit și ofițeri acoperiți. 

Domnul Oprea mi-a propus să fiu ofițer DIA. I-am răspuns că eu nu am făcut armata”, a declarat Cătălin Cherecheş, fost lider UNPR, la televiziunea publică. 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close