Antena 3 CNN Politică Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dragnea pleacă din PSD. Mircea Drăghici era în partid de peste 20 de ani

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dragnea pleacă din PSD. Mircea Drăghici era în partid de peste 20 de ani

Mircea Drăghici, unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dragnea, a anunţat, astăzi, că și-a dat demisia din PSD.

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dragnea pleacă din PSD. Mircea Drăghici era în partid de peste 20 de ani
Sursa foto: Foto: Facebook/Mircea Draghici
de M.Z.    |    11 Feb 2020   •   16:00

Drăghici era de peste două decenii în PSD şi pune motivul demisiei pe "problemele cu ecouri publice din trecut", dar şi pe starea sa de sănătate.

"Am analizat cu multă responsabilitate situaţia politică actuală, PSD se află în reconstrucţie şi pentru a întări parcursul pe care actuala conducere şi-l doreşte, am hotărât să iau o decizie radicală. 

Având în vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum şi starea mea de sănătate, astăzi am demisionat din PSD şi am comunicat acest lucru domnului preşedinte, Marcel Ciolacu şi domnului secretar general Paul Stănescu, cărora le-am precizat şi dorinţa mea de a continua ca deputat neafiliat. 

Pentru mine, activitatea politică este un capitol închis. Ţin să multumesc tuturor colegilor de la nivel naţional şi din Argeş, pentru cei 23 de ani de convieţuire ca într-o familie!", a anunţat Mircea Drăghici, marţi, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Mircea Drăghici
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close