Antena 3 CNN Politică UPDATE. Liviu Dragnea şi-a lansat candidatura pentru şefia PSD

UPDATE. Liviu Dragnea şi-a lansat candidatura pentru şefia PSD

UPDATE. Liviu Dragnea şi-a lansat candidatura pentru şefia PSD
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Dragnea
27 Sep 2015   •   12:32
UPDATE. Liviu Dragnea şi-a anunţat oficial candidatura la şefia PSD. A făcut-o în Teleorman, chiar în filiala care l-a propulsat în politică. 
 
Dragnea este susţinut în acest moment de cel puţin 26 de filiale şi încă nu are contracandidat, după retragerea lui Robert Negoiţă şi Şerban Nicolae.

"Vreau să vă anunţ că m-am hotărât să candidez la preşedinţia PSD şi sper ca după încheierea vorbirii, când se va supune la vot, să am susţinerea dumneavoastră. Recunosc că nu a fost uşor să iau decizia, din mai multe motive. Un motiv e cel pe care-l tot vedeţi la televizor zilele astea. Unii spun că această decizie poate reprezenta un risc pentru mine. Mi-l asum pentru că e nevoie ca PSD să devină ceea ce am convingerea că îşi doresc foarte mulţi români, un factor de stabilitate în viaţa politică din România", le-a spus Liviu Dragnea membrilor organizaţiei PSD Teleorman, al cărui lider este.

---

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, îşi lansează, duminică, candidatura la şefia partidului, la Alexandria. 
 
Dragnea este susţinut în acest moment de cel puţin 26 de filiale, şi îl are contracandidat doar pe senatorul Daniel Savu, după retragerile lui Robert Negoiţă şi Şerban Nicolae. 
 
Senatorul PSD Şerban Nicolae a renunţat să-şi mai depună candidatura din cauză că, spune el, Congresul este "profund viciat". Şerban Nicolae a transmis o scrisoare conducerii PSD în care acuză că noile prevederi privind alegerea preşedintelui partidului nu sunt transparente şi nu oferă şansa candidaţilor de a-şi prezenta viziunea asupra partidului. 
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close