Antena 3 CNN Politică USR: Actorul s-a retras. Regizorul Sorin Grindeanu și producătorul Liviu Dragnea sunt asteptați pentru decontul echipei de producție

USR: Actorul s-a retras. Regizorul Sorin Grindeanu și producătorul Liviu Dragnea sunt asteptați pentru decontul echipei de producție

USR: Actorul s-a retras. Regizorul Sorin Grindeanu și producătorul Liviu Dragnea sunt asteptați pentru decontul echipei de producție
09 Feb 2017   •   17:27

USR consideră insuficientă demisia lui Florin Iordache de la ministerul Justiției, amintind că acesta va continua să activeze în Comisia Juridică a Camerei Deputaților.

Afirmațiile au fost făcute de purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, fiind publicate pe pagina de Facebook a lui Marius Ghinea.

"După ce prin inițiativele sale noctambule "legale și constituționale" a reușit să provoace cele mai numeroase proteste civile din istoria României, domnul Florin Iordache a acceptat astăzi să își prezinte demisia.
Consecvent cu inițiativele mandatului său care a stat sub semnul minciunii, găsim și în declarația sa finală dezinformări abil împachetate cum ar fi aceea ca OUG 13 (aceea adoptată) ar fi trecut prin dezbatere publică.
Un act de o neechivoca imoralitate publică prin care statul de drept a fost agresat, un act evident și explicit creat pentru politicienii cu probleme penale și pentru Liviu Dragnea în mod expres, ne este prezentat în declarația domnului Iordache ca un succes de tehnică legislativă, neînțeles de cetățeni.
Da, domnul Iordache a demisionat, dar, din nefericire pentru România, el va reveni în Camera Deputaților în Comisia Juridică de unde va avea mijloacele și va continua, fără îndoială, să promoveze aceleași valori toxice pentru statul de drept, precum cele care au scos 600.000 de cetățeni în stradă. 
Actorul s-a retras. Regizorul Sorin Grindeanu și producătorul Liviu Dragnea sunt asteptați pentru decontul echipei de producție” se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

×
Subiecte în articol: USR Dan Barna Florin Iordache demisie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close