Antena 3 CNN Politică USR i-a închis ușa lui Dacian Cioloș: „Discuţiile sunt un subiect închis până la congres”

USR i-a închis ușa lui Dacian Cioloș: „Discuţiile sunt un subiect închis până la congres”

USR i-a închis ușa lui Dacian Cioloș: „Discuţiile sunt un subiect închis până la congres”
Sursa foto: Foto: gov.ro
29 Mar 2017   •   15:35

Purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, că orice discuţie despre Dacian Cioloş şi USR este un subiect închis până la congresul partidului, care va avea loc în luna mai, precizând că negocierile cu fostul premier vor continua doar dacă la congres noua conducere va primi un mandat în acest sens, scrie News.ro.

”Aţi văzut declaraţiile şi ale domnului Dacian Cioloş şi ale domnului Nicuşor Dan, declaraţii care închid o etapă a negocierilor dintre USR şi echipa domnului Dacian Cioloş. Până la Congres acest subiect este un subiect închis din punctul de vedere al ambelor părţi. După Congres, în măsura în care noua conducere va primi din partea Congresului un mandat de continuare a acestor negocieri, vom veni cu informaţiile care vor apărea în acel moment”, a declarat Dan Barna.

Întrebat dacă în cursul discuţiilor dintre USR şi Dacian Cioloş s-a pus şi problema unificării dreptei, în sensul ca partide precum USR, PNL şi PMP să aibă o colaborare mai strânsă, Barna a negat acest lucru.

×
Subiecte în articol: USR Dacian Cioloş discutii Dan Barna
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close