Antena 3 CNN Politică USR merge la consultările de la Cotroceni. Nicușor Dan: ”E important să prezentăm proiectele pentru care am fost aleși de 600 000 de cetățeni”

USR merge la consultările de la Cotroceni. Nicușor Dan: ”E important să prezentăm proiectele pentru care am fost aleși de 600 000 de cetățeni”

USR merge la consultările de la Cotroceni. Nicușor Dan: ”E important să prezentăm proiectele pentru care am fost aleși de 600 000 de cetățeni”
Sursa foto: Foto: Nicusor Dan/Facebook
14 Dec 2016   •   08:20

Președintele USR, Nicușor Dan, a anunțat, într-o postare pe pagina de Facebook, că se va prezenta la consultările cu președintele Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni, arătând că este important să-i prezinte acestuia ”proiectele pentru care am fost aleși de 600.000 de cetățeni”.

”USR a decis să participe la consultările la care a fost invitată de către președintele României. Credem că este important să-i prezentăm șefului statului proiectele pentru care am fost aleși de 600 000 de cetățeni să le reprezentăm interesele în Parlamentul României”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Nicușor Dan a precizat că va merge la consultări însoțit de vicepreședinții Cristian Ghica și Roxana Wring, precum și de ”reprezentanții organizațiilor care au obținut rezultate foarte bune, Manuel Costescu deputat ales pentru Diaspora și Levente Elek, președintele filialei Cluj”, a mai scris el.

 

×
Subiecte în articol: USR Nicușor Dan Klaus Iohannis
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close