Antena 3 CNN Politică Vanghelie a angajat figuranţi la Consiliul PSD. Oamenii şi-au cerut drepturile la sediul din Kisellef

Vanghelie a angajat figuranţi la Consiliul PSD. Oamenii şi-au cerut drepturile la sediul din Kisellef

Vanghelie a angajat figuranţi la Consiliul PSD. Oamenii şi-au cerut drepturile la sediul din Kisellef
Sursa foto: Marian Vanghelie
22 Feb 2010   •   13:01

Aproximativ 30 de figuranţi au asaltat, luni, sediul central al PSD, cerându-şi drepturile băneşti pentru serviciile prestate la Consiliul al PSD Bucureşti de săptămâna trecută, contractate de liderul acestei filiale, Marian Vanghelie prin intermediul unei firme de casting. Pentru misiunea de a umple sala şi de a aplauda intervenţiile primarului de Sector 5, figuranţii urmau să primească câte 25 de lei, sumă care însă nu s-a materializat ulterior în buzunarele lor. Vicepreşedintele PSD susţine însă că reclamenţii care pretind că trebuiau să primească bani de la el ar fi fost de fapt aduşi de cei care au trimis "vrăjitoarele" îmbrăcate în violet la Congresul extraordinar de sâmbătă.

Câteva zeci de persoane s-au adunat, luni, în faţa sediului PSD, unde se ţinea şedinţa conducerii centrale, în speranţa că-l vor putea aborda pe Vanghelie sau măcar un alt lider de partid pentru a-şi cere drepturile băneşti neonorate.

Cei 30 de oameni au explicat că au venit la partid pentru a-şi cere banii promişi pentru a participa, miercurea trecută, la Consiliul extraordinar al PSD Bucureşti. Ei au susţinut că au fost angajaţi prin intermediul unei firme de casting, să participe la Consiliul PSD Bucureşti de miercurea trecută, cu misiunea de a umple sala şi de a aplauda. Onorariul, 25 de lei de căciulă, nu a fost însă onorat.

Demersul figuranţilor nu a avut nici un rezultat. După aproximativ 20 de minute, dându-şi seama că au bătut la o uşă reşită, ei s-au deplasat spre sediul PSD Bucureşti pentru a-l aştepta acolo pe Vanghelie.

Vanghelie susţine căînsă că nu plătit pe nimeni, nici direct, nici printr-o firmă casting ca să participe la Consiliul extraordinar al PSD Bucureşti de săptămâna trecută.

"S-a terminat Congresul şi se pare că nu a aflat toată lumea. (...) În viaţă concurezi şi după ce pierzi sau câştigi se termină Congresul şi începe o altă viaţă, asta e viaţa. Nu ne mai interesează să ne batem în interior, se pare că unii nu au aflat că s-a terminat Congresul, trăiesc încă din vise", a afirmat el.

El a precizat că nu a angajat niciun fel de figuranţi pentru a participa la Consiliul PSD Bucureşti. "Vrăjitoarele i-au transformat pe unii în figuranţi şi din figuranţi în maimuţe", a conchis Vanghelie.


Antena.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close