Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Avem foarte mulţi colegi de partid care fac jocuri de gleznă cu PD-L

Vanghelie: Avem foarte mulţi colegi de partid care fac jocuri de gleznă cu PD-L

Vanghelie: Avem foarte mulţi colegi de partid care fac jocuri de gleznă cu PD-L
09 Iun 2008   •   23:42

Unii lideri social-democraţi negociază cu PD-L şi fac ?jocuri de gleznă? cu democrat-liberalii. Aşa caracterizează Marian Vanghelie, preşedintele PSD Bucureşti, atmosfera din partid, cu câteva zile înainte de turul doi al alegerilor locale. Vanghelie a participat la întâlnirea PSD Sector 1 şi a constatat că majoritatea de aici îl doreşte primar general pe Sorin Oprescu.

Social-democratul a venit la sedinţă pentru a clarifica intenţia de vot şi situaţia secţiilor de votare. Fără furturi electorale pe 15 iunie şi fără negocieri dubioase între partide. ?Avem foarte mulţi colegi de partid care fac jocuri de gleznă, care una spun una şi alta gândesc. Eu nu negociez cu Bobic, Blaga, Băsescu sau Videanu. Nu mă interesează nici unul dintre aceşti infractori?, a avertizat Vanghelie.

Deşi nu îl susţine pe Sorin Oprescu, liderul PSD Bucureşti este hotărât să nu impună nimănui felul în care va vota. Aşteaptă însă cu nerăbdare finalul alegerilor şi întâlnirile de partid care vor clarifica unele tensiuni acumulate de-a lungul campaniei. ?Băieţilor ăstora cu gulere albe, care cred că sunt şmecheri, fie din PDL fie din PSD, eu le transmit ca le vine vremea să se ducă acasă?, a tranşat el.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close