Antena 3 CNN Politică Vanghelie: "Candidatul PSD Bucureşti la Primărie este Vanghelie. Vă mulţumesc!"

Vanghelie: "Candidatul PSD Bucureşti la Primărie este Vanghelie. Vă mulţumesc!"

Vanghelie: "Candidatul PSD Bucureşti la Primărie este Vanghelie. Vă mulţumesc!"
10 Apr 2008   •   12:57

Marian Vanghelie este hotărât să meargă până la capăt în bătălia pentru fotoliul de primar general al Capitalei. Cu doar o zi înaintea Comitetului Executiv al PSD, care va hotărî candidatul la primărie, social-democratul a declarat răspicat că, în momentul de faţă, candidatul Organizaţiei PSD Bucureşti este el. Imediat după această declaraţie, liderul social-democrat a părăsit sala de conferinţe, refuzând să mai dea alte detalii.

VANGHELIE: CANDIDATUL PSD BUCUREŞTI, ÎN MOMENTUL DE FAŢĂ, ESTE MARIAN VANGHELIE -

Este a doua oară pe ziua de joi când Vanghelie dă asigurări că nu se va retrage din cursă. ?Propunerea PSD Bucureşti rămâne Marian Vanghelie. Nu mă retrag din nicio cursă. (...) În afară de Marian Vanghelie nu vă pot da niciun nume?, a precizat el, în cursul dimineţii.

Declaraţiile lui Vanghelie vin la finalul unei săptămâni în care s-a vorbit, pe rând, despre o posibilă candidatură a lui Miron Mitrea sau a lui Sorin Oprescu la această funcţie. ?Cred că mai există încă jocuri de gleznă la unii dintre liderii PSD, dar aceasta nu înseamnă că pot schimba opinia Organizaţiei de Bucureşti?, a comentat Marian Vanghelie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close