Antena 3 CNN Politică Vezi câţi bani câştigă Sorin Apostu şi ce scrie în declaraţia lui de avere

Vezi câţi bani câştigă Sorin Apostu şi ce scrie în declaraţia lui de avere

Vezi câţi bani câştigă Sorin Apostu şi ce scrie în declaraţia lui de avere
Sursa foto: Foto: napocanews.ro
de O.P.    |    10 Noi 2011   •   06:00

Sorin Apostu şi soţia sa Monica deţin, conform declaraţiilor de avere, un apartament şi o casă în Cluj-Napoca, o casă de vacanţă în Apahida şi o casă în Focşani.

Anul trecut, Apostu a încasat în total, pentru funcţia de primar şi cea de profesor universitar, aproximativ 17.800 euro. O sumă cu mult mai mică în comparaţie cu ce a câştigat soţia sa Monica Apostu.

Potrivit declaraţiei de avere, Sorin Apostu deţine împreună cu soţia sa un teren de 6 hectare în Cristeşti Sat, judeţul Mureş, un apartament în Cluj-Napoca şi o casă de vacanţă în Apahida. Pe lângă aceste imobile, edilul Clujului mai are şi o casă în Focşani.

În ceea ce priveşte autovehiculele, Sorin Apostu a declara că deţine un autoturism Audi A4, cumpărat în 2008. Din luna aprilie a acestui an, cel care a ocupat scaunul vacant după plecarea lui Boc de la Cluj, a fost văzut la bordul unui Mercedes ML, maşină primită de la Ministerul Finanţelor. Edilul conduce şi un alt autoturism, un Volvo, care însă nu apare în declaraţia de avere.

Ca primar, acesta câştigă anual peste 43.000 de lei, iar ca profesor universitar în jur de 32.000 de lei. Cei mai mulţi bani sunt aduşi în casă de soţia sa Monica. Soţia primarului a obţinut în calitate de avocat un venit anual de aproximativ 260.000 de lei. Potrivit aceleiaşi declaraţii de avere, Sorin Apostu nu are niciun credit sau împrumut activ.

×
Subiecte în articol: Sorin Apostu mita coruptie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close