Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Am cerut şi eu să fiu audiat în dosarul "Referendumul". Papici a zis că îl vrea doar pe Dragnea

Victor Ponta: Am cerut şi eu să fiu audiat în dosarul "Referendumul". Papici a zis că îl vrea doar pe Dragnea

Victor Ponta: Am cerut şi eu să fiu audiat în dosarul "Referendumul". Papici a zis că îl vrea doar pe Dragnea
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Oct 2013   •   14:30
Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că a cerut, ca premier şi preşedinte al PSD, să fie şi el audiat în dosarul privind referendumul, dar procurorul de caz, Lucian Papici, a spus, potrivit şefului Guvernului, că îl "vrea" doar pe Liviu Dragnea.
Întrebat, sâmbătă, la Braşov, după Congresul TSD, dacă ştia că reclamaţia în dosarul "Fraudă la referendum" a fost făcută de un bărbat decedat, aşa cum a afirmat Liviu Dragnea, Ponta a răspuns că nu ştia, conform Mediafax.
"Am cerut să fiu audiat, eventual să mă inculpe si pe mie domnul procuror, dar a zis că nu vrea, el pe Dragnea îl vrea", a spus Ponta.
El a menţionat că cererea pentru a fi audiat a făcut-o în calitate de premier şi de lider al PSD, precizând că poate pune la dispoziţia presei răspunsul primit de la procuror.
"O să vă dau răspunsul de la domnul Papici că eu nu am nicio legătură, că pe el îl interesează Dragnea", a mai spus Ponta.
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Braşov, înainte de începerea Congresului TSD, că dosarul "Fraudă la referendum" în care este acuzat, "a pornit pe baza reclamaţiei unui mort".

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close