Victor Ponta, anunţ important pe Facebook despre economia României

de A.M.P    |    27 Sep 2015   •   18:09
Victor Ponta, anunţ important pe Facebook despre economia României Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a afirmat că, la momentul actual, cu un procent de doar 7,8% risc de default, România este considerată o țară la fel de sigură şi stabilă economic precum statele dezvoltate din UE, după ce în 2009-2011 ajunsese în topul 10 al ţărilor cu cel mai mare risc de default din lume.
 
"Cu politici economice și sociale bune am contribuit noi la imaginea României începând cu mai 2012. Să ne aducem aminte că în perioada 2009-2011 România ajunsese în Top 10 țări cu cel mai mare risc de default din lume, conform Standard and Poors. Astăzi, cu un procent de doar 7,8% risc de default, România este considerată o țară la fel de sigură și stabilă economic precum statele dezvoltate din UE", a scris premierul, pe pagina sa de Facebook.

Ponta adaugă că, de aceea "FMI confirmă că dacă se păstrează același parcurs, economia românească poate depăși ca putere economică Portugalia, Republica Cehă sau Grecia în următorii trei ani".

 

 
Cu politici economice și sociale bune am contribuit noi la imaginea României începând cu mai 2012. Să ne aducem aminte c...

Posted by Victor Ponta on 27 Septembrie 2015

Parteneri
x close