Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: Grindeanu să aibă grijă, să nu fie aruncat din barcă

27 Mar 2017   •   14:32
Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: Grindeanu să aibă grijă, să nu fie aruncat din barcă

Fostul premier Victor Ponta îl atacă din nou pe președintele PSD, Liviu Dragnea. Și îi sugerează premierului Grindeanu, cel care a pescuit recent cu șeful PSD, să fie atent.

"In aceasta saptamana atat de plina cu aventuri "pescaresti" mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta. Atunci am avut un weekend extrem de incarcat - stabilirea candidatilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . In plus am adoptat toti o "Declaratie oficiala de solidarizare cu Liviu Dragnea" - stiu ca acum suna comic dar asa a fost! Am fost atunci in "barca USL" cinci oameni (ca in faimoasa comedie "Operatiunea Monstru"?) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si - cu voia dvs. ultimul pe lista - "camaradul si prietenul" Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu "impins" mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste - important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti ? / cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci "solidaritatea" !!! Ieri am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de "camaradul si prietenul" Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el - istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului.

Dincolo de aceste "povesti pescaresti" cel mai important lucru pentru noi toti e sa nu se scufunde "barca"! Vad valuri mari, gauri multe si un "Carmaci" care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal! Eu ma descurc foarte bine sa inot - chiar si contra curentului! Asa ca sunt pregatit sa salvez cat pot de multi pasageri cazuti (sau aruncati) din barca!", a scris Victor Ponta pe o rețea de socializare.

Parteneri
x close