Antena 3 CNN Politică Victor Ponta l-a propus pe Ioan Mang la Ministerul Educației. Corina Dumitrescu: ”Se va bucura de toată susținerea mea”

Victor Ponta l-a propus pe Ioan Mang la Ministerul Educației. Corina Dumitrescu: ”Se va bucura de toată susținerea mea”

Victor Ponta l-a propus pe Ioan Mang la Ministerul Educației. Corina Dumitrescu: ”Se va bucura de toată susținerea mea”
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Mai 2012   •   21:41

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat că a rugat-o pe Corina Dumitrescu să accepte ca el să nominalizeze o altă persoană pentru portofoliul Educaţiei, noua propunere fiind senatorul PSD Ioan Mang.

Corina Dumitrescu a fost contestată în legătură cu presupusele cursuri absolvite la Stanford.  Victor Ponta i-a cerut acesteia să lămurească public cum stau lucrurile cu studiile ei, iar Corina Dumitrescu a declarat că mandatul ei este la dispoziția premierului.

”Referitor la situația din ultimele zile, acuzele și discuțiile pe tema candidaturii doamnei profesor Corina Dumitrescu la Ministerul Educației, am apreciat că doamna profesor Dumitrescu a dat răspuns la îndoielile sau acuzațiile presei. Propunerea mea a fost făcută cu toată buna credință. Am considerat și consider că în perioada imediat următoare, ministrul Educației are imediat de organizat admiterea copiilor în clasele pregătitoare, Bacalaureatul, admiterea la liceu. Din acest motiv, am rugat-o să accepte ca pentru acest moment să nominalizez o altă persoană”, a declarat Victor Ponta.

Premierul desemnat a spus că îl va propune pe Ioan Mang, senator de Bihor, șeful departamentului de Educație din PSD, pentru Ministerul Educației. ”Sper ca domnia sa să preia din mers partea de program de educație și să facă față provocărilor la care va fi supus chiar de a doua zi de când va merge la Minister”, a mai spus Ponta, mulțumindu-i Corinei Dumitrescu.

Prezentă și ea la conferința de presă de duminică seara, Corina Dumitrescu i-a mulțumit lui Victor Ponta și i-a urat succes senatorului Ioan Mang. ”Doresc să îi mulțumesc pentru încrederea acordată și să îl felicit pe domnul senator Mang. Îi doresc succes și se va bucura de toată susținerea mea”, a spus Corina Dumitrescu.

Ioan Mang este senator de Bihor, membru în Comisia pentru învăţământ. El este, din 2003, profesor universitar la Universitatea Oradea.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close