Antena 3 CNN Politică Videanu: Băsescu nu a fost deloc mulţumit de gestul pe care l-a făcut PD-L

Videanu: Băsescu nu a fost deloc mulţumit de gestul pe care l-a făcut PD-L

Videanu: Băsescu nu a fost deloc mulţumit de gestul pe care l-a făcut PD-L
09 Sep 2008   •   20:06

?Preşedintele nu a fost deloc mulţumit de gestul pe care l-a făcut PD-L. Vă dau cuvntul meu de onoare că nu a ştiut nimic de această înţelegere?, a declarat Adriean Videanu, la emisiunea Ştirea Zilei de marţi. Afirmaţia vicepreşedintelui PD-L a fost făcută în urma discuţiei avute luni cu Traian Băsescu care a cerut explicaţii în privinţa înţelegerii făcută de partidul său cu Vadim Tudor.

În urmă cu o săptămână PD-L a cedat PRM un post de vicepreşedinte, care va fi ocupat de Corneliu Vadim Tudor. PD-L a primit postul de secretar al Senatului şi de preşedinte al Comisiei Economice din Senat. La vremea respectivă s-au făcut speculaţii că preşedintele ar fi fost cel care a luat decizia finală în acest sens.

?Sunt decizii la care PD-L se consultă cu preşediintele ţării, dar sunt si probleme mărunte... vă daţi sema, cum era să-l întrebăm pe preşedintele României pe cine să punem secretar la Cameră, pe cine să punem chestor??, s-a întrebat retoric Adriean Videanu.

Ludovic Orban, de asemenea invitat la Ştirea Zilei, a apreciat că înţelegerea PD-L ? PRM ?a fost o satisfacere a orgoliului lui Vadim, care îşi dorea să termine ca vicepreşedinte al Senatului şi probabil în spatele acestei înţelegeri, vadim le-a garantat că susţin o moţiune de cenzură?, a declarat vicepreşedintele PNL.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close