Antena 3 CNN Politică Videanu despre afacerile cu borduri: Compania mea merge din prost în mai prost

Videanu despre afacerile cu borduri: Compania mea merge din prost în mai prost

Videanu despre afacerile cu borduri: Compania mea merge din prost în mai prost
20 Mar 2008   •   14:47

Invitatul emisiunii News First cu Alessandra Stoicescu la Radio News Fm a fost primarul general al Capitalei, Adriean Videanu. Acesta a declarat că acuzaţiile privind mesajele electorale de pe borduri nu sunt fondate pentru că firma sa, Marmosim nu produce borduri de ciment ci de granit. ?Este exclus, compania mea nu produce decât borduri de granit şi dacă nu aş fi fost primar general aş fi recomandat folosirea acestui tip de bordură pentru că se degradează mult mai greu. Eu am incercat să evit un eventual trafic de influenţă şi nu am recomandat bordurile de granit. Cele de ciment trebuie înlocuite la doi ani pe când cele de granit durează 80-100 de ani. Legat de bordurile de granit, este posibil ca o parte din cei care au reabilitat drumurile să fi cumparat de la compania mea, dar în deplină legalitate?, a spus Videanu.

Acesta a continuat precizând că, de când este primarul Capitalei, profiturile firmei Marmosim au scăzut. ?Compania mea merge din prost în mai prost pentru că foarte mulţi investitori preferă să nu lucreze cu compania primarului pentru a nu avea probleme.?

Videanu a declarat că şi-a pierdut stima de sine pe parcursul perioadei în care a fost primarul Capitalei. ?Cea mai mare nemulţumire a mea este că mi-am ştirbit stima de sine în această perioadă?, a încheiat Adriean Videanu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close