Antena 3 CNN Politică Videanu: Părăsesc primăria cu sentimentul lucrului bine făcut

Videanu: Părăsesc primăria cu sentimentul lucrului bine făcut

Videanu: Părăsesc primăria cu sentimentul lucrului bine făcut
19 Iun 2008   •   10:20

Primarul încă în funcţie al Capitalei, Adriean Videanu, a ajuns la momentul bilanţului. ?Părăsesc primăria cu sentimentul lucrului bine făcut?, a declarat Videanu în ultima sa conferinţă de presă în funcţia de edil al bucureştenilor. ?Las pe cale de a fi rezolvată problema traficului?, a precizat el, explicând proiectele pe care le-a început şi modul în care trebuie ele continuate. ?Mulţi m-au acuzat că am început prea multe proiecte în acelaşi timp?, însă sunt elemente faţă de care Bucureştiul nu ar mai fi făcut faţă, susţine Videanu.

Dincolo de proiectele duse la finalizare, democrat-liberalul a vorbit mai ales despre lucrările pe care noul primar general va trebui să le continue. Modernizarea RATB-ului este una dintre ele, pentru stimularea utilizării transportului în comun. În acest context, Videanu şi-a exprimat regretul de a nu fi popularizat suficient ?performanţa unică a specialiştilor români ? tramvaiul cu platformă coborâtă?. ?

Videanu l-a avertizat însă pe Oprescu în legătură cu sprijinul pe care va trebui să-l câştige din partea Guvernului. ?Primarul general, fără sprijinul guvernului, nu va putea să ajute Bucureştiul?. Iar ajutorul guvernului este greu de obţinut, avertizează Videanu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când vine căldura și scăpăm de ploi
x close