Antena 3 CNN Politică Viorel Cataramă, mesaj tranșant: „Nu am nicio problemă să-i spulber de pe scena politică”

Viorel Cataramă, mesaj tranșant: „Nu am nicio problemă să-i spulber de pe scena politică”

Viorel Cataramă, mesaj tranșant: „Nu am nicio problemă să-i spulber de pe scena politică”
24 Mai 2017   •   15:01

Viorel Cataramă a afirmat miercuri, la Ştefăneşti, că dacă va ajunge preşedintele PNL, îşi propune să obţină voturile celor 7 milioane de alegători de dreapta şi să elimine astfel de pe scena politică ALDE, USR şi PMP.

"Astăzi, ALDE, PMP şi USR au reuşit pentru că noi am fost slabi, au muşcat din trupul nostru, pentru că nu am fost de dreapta, ci am fost ai tuturor şi ai nimănui. Nu am niciun fel de problemă, aplicând acest program, aducând 7 milioane de oameni către PNL, să-i spulber de pe scena politică pe aceşti indivizi care au muşcat din trupul nostru în mod incorect şi nemeritat", a declarat Cataramă, în cadrul unei conferinţe de presă care s-a desfăşurat la Vila Florica, fosta reşedinţă a Brătienilor.

El a reamintit că a aplicat o strategie asemănătoare în anii '90, când mişcarea liberală era divizată în mai multe partide de mici dimensiuni.

"Să ne întoarcem puţin în urmă, la istoria recentă a partidului. În 1993 eu am preluat conducerea partidului împreună cu domnul Quintus. PNL pe vremea aia avea 1%, era ieşit din Parlament şi aproape în disoluţie. În Parlament erau Dinu Patriciu, Nicolae Cerbeni, Nicolae Manolescu, trei partide în Convenţia Democrată şi în Parlament şi fiecare dorea să facă unificarea liberalilor. În trei ani, i-am terminat, i-am adus în mod necondiţionat în PNL, pentru că am făcut o politică de dreapta, clară, a PNL, în interiorul Convenţiei Democrate. A fost greu, dar am reuşit", a spus Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă a participat, miercuri, la manifestările organizate la Vila Florica de la Ştefăneşti, fostă reşedinţă a familiei Brătianu, cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înfiinţarea PNL.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Viorel Catarama ALDE USR PMP
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close