Antena 3 Politică Viorica Dăncilă, despre guvernarea PSD: „Rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi”

Viorica Dăncilă, despre guvernarea PSD: „Rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi”

07 Sep 2019   •   19:00
Viorica Dăncilă, despre guvernarea PSD: „Rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi”
Sursa foto: sursă foto: gov.ro

Viorica Dăncilă a participat sâmbătă la Conferinţa de alegeri a PSD Hunedoara, prilej cu care a reamintit că partidul pe care îl conduce nu va renunţa la guvernare.

„Am participat astăzi la Conferința de alegeri a PSD Hunedoara, o organizație matură și performantă, una din multele structuri puternice pe care ne bazăm în alegerile care urmează. Felicitări, Laurențiu Nistor, pentru realegerea în funcția de președinte al PSD Hunedoara! Felicitări și succes întregii echipe!

Sunt mândră de ai mei colegi și mă bucur întotdeauna să revin în mijlocul comunităților pentru a căror bunăstare se luptă. Împărtășim un crez și o viziune pentru o Românie mai bună și pentru asta ne luptăm, în ciuda tuturor piedicilor și blocajelor, a tuturor celor care vor să ne vadă înfrânți.

“Aproape de fiecare român” înseamnă curaj și asumare, iar noi rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi, față de toți românii", scrie premierul pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close