Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, răspuns tranşant pentru Opoziţie

Viorica Dăncilă, răspuns tranşant pentru Opoziţie

Viorica Dăncilă, răspuns tranşant pentru Opoziţie
26 Sep 2018   •   17:57

Premierul Dăncilă le-a trimis celor din Opoziţie o scrisoare prin care le transmite că va veni la 'Ora prim-ministrului' aşa cum i s-a solicitat, fiindcă nu-i permite programul.

Săptămâna viitoare, când opoziţia ar fi vrut să o vadă în Parlament, Dăncilă va fi la Strasbourg la dezbaterea legată de România.

De altfel, premierul este în aceste zile la Bruxelles unde are întâlniri tocmai pentru pregătirea acestei audieri.

"Vă comunic că nu pot onora această invitaţie din motive ce ţin de agenda care a fost stabilită anterior acestei solicitări. Menţionez că programul pentru perioada următoare a fost confirmat astfel: în data de 1 octombrie voi participa la activităţi destinate deschiderii noului an universitar, iar în perioada 2 - 3 octombrie voi efectua o vizită la Parlamentul European din Strasbourg, eveniment comunicat public cu două săptămâni în urmă", se arată în scrisoarea transmisă miercuri de premier Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

Deputaţii liberali au solicitat prezenţa premierului la începutul lunii octombrie în Parlament pentru o dezbatere pe teme economice.

Cele mai noi informaţii despre discuţiile avute de premierul Viorica Dăncilă cu oficialii europeni, de la trimisul special Antena 3 la Bruxelles, Sabina Iosub:

 

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close