Antena 3 CNN Politică Virgil Guran, un apropiat al lui Orban, susține că serviciile de informații se implică în lupta pentru șefia PNL

Virgil Guran, un apropiat al lui Orban, susține că serviciile de informații se implică în lupta pentru șefia PNL

Se ascut cuţitele la vârful PNL, iar în lupta pentru şefia partidului, se implică inclusiv serviciile de informaţii. 

Virgil Guran, un apropiat al lui Orban, susține că serviciile de informații se implică în lupta pentru șefia PNL
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    03 Aug 2021   •   09:57

Declaraţiile au fost făcute de liberalul Virgil Guran, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai preşedintelui PNL, Ludovic Orban, potrivit rfi.ro.

Guran: "Există în România un obicei să se mai implice și anumiți oameni care dețin informații reale sau ireale" 

"Există de regulă în România, din păcate, a existat un obicei să se mai implice și… hai să zicem anumiți oameni care dețin informații reale sau ireale, oameni care mai încearcă să forțeze nota. 

Cu alte cuvinte, după cum vedeți, mai apar în această perioadă președinți de organizații cărora li se scoate câte un dosar vechi-vechi sau chiar ceva nou și pueril deocamdată. 

Există această temere că se implică și anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică", a spus Virgil Guran.

Întrebat de reporter dacă e vorba despre implicarea serviciilor de informații, el a răspuns: 

"Este posibil la un moment dat și acest lucru, dar într-adevăr, acest lucru trebuie probat. Eu cred că mai mult, Ludovic a atras atenția că nu trebuie să se întâmple ceea ce trebuie să recunoaștem că în România s-a mai întâmplat în trecut și că nu este bine în momentul de față să se întâmple", a spus Guran.

Guran: "Ați văzut cazuri de notorietate în privința DNA-ului și a serviciilor, cu anumiți conducători de acolo și acest lucru trebuie să înceteze"

Liberalul a comentat şi declarația făcută în weekend de Ludovic Orban, care le-a atras atenția "celor din exteriorul PNL, care sucesc mâini la spate, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi altora", că nu va ceda.

"Eu spun și am curajul să spun că au existat în trecut astfel de implicări și s-a dovedit, ce să mai… că ați văzut cazuri de notorietate în privința DNA-ului și a serviciilor, cu anumiți conducători de acolo, care au fost și destituiți la un moment dat și acest lucru trebuie să înceteze, pentru că într-o țară normală nu se întâmplă așa ceva și de asta au ajuns să se dezvolte, să existe o democrație", a spus Guran când a fost întrebat despre asemănarea dintre discursul lui Ludovic Orban și cel al lui Liviu Dragnea. 
 

×
Subiecte în articol: Virgil Guran servicii informaţii

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close