Antena 3 CNN Politică Senator USR, filmat când loveşte un alt bărbat. A anunţat pe Facebook că se autosuspendă din partid şi a dat like la postare

Senator USR, filmat când loveşte un alt bărbat. A anunţat pe Facebook că se autosuspendă din partid şi a dat like la postare

Virgil Marius Bob, senator USR, a fost filmat când loveşte un alt bărbat, în cap, în timpul unei petreceri. Senatorul a anunţat pe Facebook că se autosuspendă din partid, iar apoi a dat like la postare.

Senator USR, filmat când loveşte un alt bărbat. A anunţat pe Facebook că se autosuspendă din partid şi a dat like la postare
Sursa foto: Facebook | Cameră de supraveghere
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2022   •   13:26

Senatorul USR a participat, în weekend, la o petrecere unde s-a întâlnit cu un alt bărbat, inspector bancar, cu care a avut o discuţie în contradictoriu. La un moment dat, senatorul s-a enervat şi l-a lovit pe bărbat în cap.

Altercaţia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Pe imagini se poate observa cum senatorul se ridică nervos de la masă, apoi îl loveşte pe bărbat cu telefonul în cap. Lovitura a fost atât de puternică încât victima a ajuns la spital cu capul spart.

Astăzi, când imaginile filmate de camera de supraveghere au fost făcute publice, senatorul USR de Sălaj a anunţat pe Facebook că se autosuspendă din partid.

"Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret.

Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.

Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid", a scris Virgil Marius Bob în postarea de pe Facebook la care a şi dat like.

×
Subiecte în articol: USR Salaj Virgil Marius Bob
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close