Antena 3 CNN Politică "Vocea" PDL: Nu văd pe nimeni din partid pregătit pentru prezidenţiale

"Vocea" PDL: Nu văd pe nimeni din partid pregătit pentru prezidenţiale

"Vocea" PDL: Nu văd pe nimeni din partid pregătit pentru prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    10 Apr 2013   •   09:50
Noul purtător de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a declarat că, în acest moment, nu vede pe nimeni din partid pregătit pentru candidatura la alegerile prezidenţiale.

"Nu văd pe nimeni din PDL pregătit pentru prezidenţiale. (...) Nu o să spun că se rupe USL. Şi domnul Antonescu şi domnul Voiculescu spun că nu se rupe. Dar mi-e greu să cred că în 2014, PNL şi PSD vor intra împreună la prezidenţiale şi că domnul Antonescu va candida din partea USL la prezidenţiale", a declarat Adriana Săftoiu, potrivit pe surse.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că i-a propus fostului deputat PNL Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al Preşedinţiei în primul mandat al preşedintelui Traian Băsescu, să devină purtător de cuvânt al PDL, iar aceasta a acceptat.

Preşedintele PDL a subliniat că Adriana Săftoiu este membru al partidului.

De asemenea Vasile Blaga a negat faptul că numirea Adrianei Săftoiu în funcţia de purtător de cuvânt al PDL ar putea fi un gest de frondă faţă de Traian Băsescu, având în vedere că aceasta a fost consilier prezidenţial în primul mandat de preşedinte al lui Traian Băsescu.






×
Subiecte în articol: Adriana Saftoiu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close