Antena 3 CNN Politică Votul la români - Al doilea tur al alegerilor locale

Votul la români - Al doilea tur al alegerilor locale

<font color=red>Votul la români</font> - Al doilea tur al alegerilor locale
15 Iun 2008   •   08:17
Românii votează din nou, duminică, în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor locale. Secţiile de votare s-au deschis la ora 07.00 şi se vor închide, ca de obicei, la ora 21. Alegerile se vor desfăşura doar în localităţile în care candidaţii nu au obţinut, în primul tur, un scor suficient pentru a câştiga fotoliile de primar.

Tot duminică, bucureştenii vor decide cine va prelua funcţia de primar general al Capitalei, dar şi edilii sectoarelor 1, 4, 5 şi 6. Pentru cel de-al doilea tur de scrutin, Biroul Electoral Central a decis suplimentarea numărului secţiilor de votare în câteva localităţi din judeţele Ilfov, Iaşi, Argeş şi Braşov. Pentru scrutinul de duminică, au fost mobilizaţi 35.000 de jandarmi şi poliţişti.

Persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani vor putea vota cu buletinul de identitate sau cu paşaportul numai la secţia de votare unde sunt înscrişi în listele permanente. În comunele Vidra şi Ştefăneştii de Jos, unde a fost anulat scrutinul din 1 iunie pe motiv de fraudă electorală, au fost înfiinţate câte două secţii de votare în plus.

Antena3

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close