Antena 3 CNN Politică "Zgonea evoluează de la <colegul> Mihai Viteazul la Coelho. Poate îşi caută de lucru pe LinkedIn". Chirieac, despre şeful Camerei Deputaţilor

"Zgonea evoluează de la <colegul> Mihai Viteazul la Coelho. Poate îşi caută de lucru pe LinkedIn". Chirieac, despre şeful Camerei Deputaţilor

&quot;Zgonea evoluează de la &lt;colegul&gt; Mihai Viteazul la Coelho. Poate îşi caută de lucru pe LinkedIn&quot;. Chirieac, despre şeful Camerei Deputaţilor
de M.Z.    |    03 Apr 2014   •   14:55

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, arată că a evoluat, după ce de la "colegul" Mihai Viteazul a ajuns să vorbească despre cărţile lui Paulo Coelho şi pare că-şi caută de lucru pe reţeaua LinkedIn, acolo unde are cont, consideră jurnalistul Bogdan Chirieac.

 
Aprecierea lui Chirieac vine după ce, marţi, chiar în timp ce participa la ceremonia din Parlament dedicată aniversării NATO, Zgonea a postat pe Twitter un citat din Paulo Coelho, dar şi o fotografie cu mesajul: "Să n-ai încredere în nimeni"
 
"De la său Mihai Viteazul până la Paulo Coelho, domnul Zgonea a făcut nişte paşi uriaşi", a spus Bogdan Chirieac, joi, la Antena 3.
 
După ce ieri Zgonea le spunea cu un aer superior jurnaliştilor că el are cont pe LinkedIn şi că ei nu ştiu ce e asta, Chirieac a încercat să afle ce caută şeful Camerei Deputaţilor pe reţeaua "cu profesionişti", aşa cum a numit-o Zgonea.
 
"Asta e o reţea profesională. Poate şi-o fi pus CV-ul acolo domnul Zgonea. Omul poate îşi caută de lucru. Şi-a dat seama că nu e de acolo, de la preşedinţia Camerei Deputaţilor şi poate merge să îşi caute ceva de lucru, în industria grea de pildă şi pivotul său, industria constructoare de maşini", a spus Bogdan Chirieac.

Ce postează Zgonea pe Twitter atunci când se plictiseşte

Citiţi şi Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a spus că domnitorul Mihai Viteazul este "colegul" său.

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close