x close

Ziua „Z” pentru Guvernul Orban. Dan Apostol: În România, politica bate economia

de A.M.P    |    24 Feb 2020   •   09:57
Ziua „Z” pentru Guvernul Orban. Dan Apostol: În România, politica bate economia 482

Traversăm o perioadă de incertitudine politică, ceea ce se poate transforma într-o incertitudine economică, avertizează jurnalistul Dan Apostol, în ziua în care magistrații de la Curtea Constituțională sunt așteptați să vină cu o decizie care ar putea da peste cap planurile tuturor partidelor parlamentare.

Realizatorul emisiunii ”Jurnal de economie”, Dan Apostol, subliniază că situația economică a României poate deveni rapid instabilă din cauza factorilor politici interni, pe fondul unui recul al investitorilor financiari față de această zonă din care facem parte.

”Traversăm o perioadă de incertitudine politică, ceea ce se transformă într-o altfel de incertitudine: cea economică. În ultima săptămână a existat o tendință de depreciere a tuturor monedelor naționale, în raport cu moneda europeană. Ceea ce arată un recul al investitorilor financiari față de această zonă, din care facem parte. Ori, dacă aceasta este tendința externă, iar la ea mai adăugăm factori interni, atunci e clar că vom traversa o perioadă de incertitudini”, a spus Dan Apostol, la Antena3.

Magistrații decid în doar câteva ore dacă preşedintele României a încălcat Legea Fundamentală în momentul în care l-a nominalizat pentru funcţia de premier pe Ludovic Orban, imediat cu ce acesta fusese demis prin moţiune de cenzură.

 

Citeşte mai multe despre:

dan apostol Guvernul Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati