Antena 3 CNN Actualitate Cum comentează Lucian Duţă revenirea sa în fruntea Casei de Sănătate

Cum comentează Lucian Duţă revenirea sa în fruntea Casei de Sănătate

Cum comentează Lucian Duţă revenirea sa în fruntea Casei de Sănătate
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Iun 2013   •   19:35

Lucian Duţă susţine că a acceptat nominalizarea preşedintelui de a reveni în fruntea CNAS, pentru a-şi termina proiectele demarate de el. 

 
"Înainte de a fi om politic, sunt medic. Am acceptat nominalizarea pentru a da un impuls actualei conduceri a CNAS să finalizeze proiectele care ajută pacientul: cardul de sănătate şi dosarul electronic al pacientului. Ambele proiecte sunt începute de mine, dar au fost blocate din iunie 2012", a declarat Lucian Duţă, potrivit Mediafax.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) consideră că numirea lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al instituţiei este "o gafă" a Administraţiei Prezidenţiale, "specifică organizaţiilor mafiote", şi ameninţă că, până la retragere acesteia, CA nu se va întruni.  

Lucian Duţă revine în fruntea Casei Naţionale de Sănătate. Cel care l-a propulsat din nou în conducerea CNAS este chiar preşedintele Traian Băsescu. 
 
Preşedintele Traian Băsescu l-a nominalizat pe Lucian Duţă pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, instituţie pe care a condus-o până în mai 2012, atunci când a demisionat.

Duţă a plecat de la şefia Casei în plin scandal al lipsei citostaticelor.

Lucian Duţă a fost preşedintele CNAS în perioada 2009-2012. 

În prezent, Duţă este membru în BPN al PDL şi preşedinte interimar al PDL sector 1. 


 

×
Subiecte în articol: Lucian Duta CNAS
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close