Antena 3 CNN Actualitate Gestul făcut de Elena Udrea în Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Gestul făcut de Elena Udrea în Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Gestul făcut de Elena Udrea în Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook
09 Feb 2015   •   22:16

Elena Udrea a făcut, în mod repetat, un gest cel puţin dubios în timpul discursului său în Parlament. Aceasta şi-a atins de mai multe ori nara dreaptă. Gestul a fost comentat şi explicat de invitaţii emisiunii Sinteza Zilei.

În manualul de psihologie, în momentul în care, în mod inconştient, cineva îşi atinge nasul, înseamnă că nu spune adevărul, a explicat Mircea Badea. Dar când faci gestul conştient, bazându-te pe ce se spune în manualul de psihologie, poate să însemne: “am minţit împreună, te am la mână”, a adăugat realizatorul emisiunii În gura presei.  

Potrivit avocatului Pavel Abraham, gestul făcut de Udrea e o comunicare codificată prin forme nonverbale care poate să însemne „stai liniştit, până acum nu am zis nimic”.

Văzând că gestul său nu a trecut neobservat, Elena Udrea a încercat să dea o explicaţie prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

„Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică. În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că "totul e în regulă", a scris Udrea pe Facebook.

Citiţi şi:

Fost ofiţer de contraspionaj: Cred că gestul Elenei Udrea este încărcat de reproş şi pasiune

Elena Udrea, gest MAFIOT la finalul discursului din Parlament



×
Subiecte în articol: Elena Udrea Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close