Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în familia Becali. Mătuşa lui Gigi Becali, găsită moartă în piscină. Procurorii vorbesc despre o moarte suspectă

Tragedie în familia Becali. Mătuşa lui Gigi Becali, găsită moartă în piscină. Procurorii vorbesc despre o moarte suspectă

Tragedie în familia Becali. Mătuşa lui Gigi Becali, găsită moartă în piscină. Procurorii vorbesc despre o moarte suspectă
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iul 2013   •   22:00
UPDATE 22.10 - Decesul mătuşii lui Gigi Becali este cercetat ca moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, anchetatorii urmând să stabilească în ce condiţii a încetat din viaţă Everdichia Becali, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax.

Bogdan Vlad, unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, a declarat despre o eventuală cerere a clientului său de a fi eliberat temporar pentru a participa la funeraliile mătuşii sale, că nu comentează situaţia, adăugând că "vedem pe urmă ce facem".
 

Ştire iniţială
Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, verii lui Gigi Becali, a fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera, au declarat surse medicale, citate de Mediafax.
   
Femeia avea 89 de ani.
   
La faţa locului a fost chemată mai întâi o ambulanţă de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, medicii constatând decesul bătrânei.
   
La reşedinţa din Pipera se află, în prezent, şi poliţişti, care cercetează împrejurările în care s-a produs decesul, au mai spus sursele citate.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close