Antena 3 CNN Timp liber Film Gerard Butler aproape a ucis-o pe Hilary Swank la filmările peliculei “P.S. I Love You”: "Am băgat-o în spital"

Gerard Butler aproape a ucis-o pe Hilary Swank la filmările peliculei “P.S. I Love You”: "Am băgat-o în spital"

Gerard Butler a afirmat că încă se simte vinovat pentru momentul în care a rănit-o pe Hilary Swank pe platourile de filmare ale comediei lor romantice din 2007, „P.S. I Love You”.

Gerard Butler aproape a ucis-o pe Hilary Swank la filmările peliculei “P.S. I Love You”: "Am băgat-o în spital"
Sursa foto: Gettyimages | Alberto E. Rodriguez / Stringer
de Georgiana Adam    |    30 Ian 2023   •   10:47

Actorul în vârstă de 53 de ani, Gerard Butler, a vorbit despre modul în care „aproape a ucis-o” pe Hilary Swank pe platourile de filmare, în cadrul timpul unui episod recent din ”The Drew Barrymore Show”.

Personajul lui Butler trebuia să danseze fără cămașă, doar cu o pereche de bretele, moment în care s-a petrecut accidentul. „Am filmat acea scenă o zi și jumătate și a trebuit să dansez ca un idiot în bretele. La un moment dat, mecanismul care prinde bretelele de pantaloni, care era un clip de tip crocodil, a rămas agățat în timp ce mă târam spre ea. Și Hilary este chiar în fața mea și râde isteric”, a povestit Butler.

În cele din urmă clipul s-a s-a desprins, a zburat spre ea și i-a spart capul. Tăietura a fost atât de serioasă, încât Hilary Swank a ajuns la spital.

Citeşte şi: Marc Anthony s-a căsătorit, pentru a patra oară, cu o fostă Miss Universe cu 31 de ani mai tânără decât el

„Imaginați-vă un studio și, în trei secunde, toată lumea a plecat, iar eu stau acolo în boxeri, cizme și o pereche de șosete și plâng”, a spus el. „Tocmai i-am lăsat o cicatrice lui Hilary Swank. Aproape că i-am scos ochiul, m-am făcut de râs timp de două zile și apoi asta. Am reușit să o bag în spital”, a mărturisit actorul, potrivit ew.com.

×
Subiecte în articol: Gerard Butler Hilary Swank
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close