Antena 3 CNN Sport Fanii echipei naţionale pot vota sloganul tricolorilor pentru EURO 2016

Fanii echipei naţionale pot vota sloganul tricolorilor pentru EURO 2016

Fanii echipei naţionale pot vota sloganul tricolorilor pentru EURO 2016
01 Apr 2016   •   14:11

Suporterii echipei naționale a României pot vota sloganul tricolorilor pentru EURO 2016, dintre trei propuneri reținute, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, potrivit Agerpres.

Cele trei variante care pot fi votate sunt: ''Pasiunile redau emoții, emoțiile nasc victorii. Uniți pentru România!'', ''În piept același ritm, în vene același sânge, în minte același gând! România!'' și ''O echipa, trei culori și milioane de inimi care bat pentru România!''.

Cel mai de succes mesaj va fi inscripționat pe autocarul selecționatei României pe durata turneului final al Campionatului European.

Este vorba despre un demers la nivel continental inițiat de UEFA care îi invită pe suporterii tuturor reprezentativelor calificate la turneul final să aleagă mesajul ce va fi inscripționat pe autocarele echipelor.

Până la începutul lunii martie, fanii au putut înscrie propriul slogan pe site-ul uefa.com, iar de acum, cele mai inspirate trei propuneri pot fi votate de toți suporterii.

Pentru suporterii care votează, UEFA a pregătit și un premiu: un set promoțional oferit de la Hyundai, sponsorul competiției și al acestei campanii.

România se află în Grupa A la EURO 2016 (10 iunie — 10 iulie), iar tricolorii vor juca meciul de deschidere pe 10 iunie, următoarele fiind programate pe 15 iunie (Elveția) și pe 19 iunie (Albania).

×
Subiecte în articol: EURO 2016 slogan fani
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close