Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Alberto Contador, câştigătorul Turului Franţei, depistat pozitiv cu clenbuterol la un test de doping

Alberto Contador, câştigătorul Turului Franţei, depistat pozitiv cu clenbuterol la un test de doping

Alberto Contador, câştigătorul Turului Franţei, depistat pozitiv cu clenbuterol la un test de doping
Sursa foto: Foto: blackchristiannews.com
30 Sep 2010   •   10:21

Alberto Contador, câştigătorul Turului Franţei, a fost depistat pozitiv la un test de doping, şi ar putea să rămână fără titlul obţinut. Într-un test efectuat în ultima zi a cursei, ciclistul a fost descoperit pozitiv ?cu o cantitate mică? de clenbuterol, o substanţă interzisă, a declarat purtătorul său de cuvânt, care susţine că de vină pentru situaţie ar fi mâncarea, relatează AFP. Spaniolul, de trei ori câştigător al Tour de France, ar putea fi suspendat din ciclism pentru doi ani.

?Experţii consultaţi până acum spun că este vorba de un caz de contaminare alimentară, având în vedere faptul că Alberto Contado a trecut fără probleme de un număr foarte mare de teste?, a declarat purtătorul de cuvânt al ciclistului. Contandor a fost suspendat de International Cycling Union, care a demarat şi o anchetă, relatează New York Times, citat de Newser.com. Ciclistul, care nu a avut niciodată probleme de acest fel, el trecând cu brio de toate testele, va susţine o conferinţă de presă joi în Spania.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: alberto contador
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close